ادویه | ادویجات

ادویه – چاشنیای تقلبی

مصرف زیاد ادویه یا شکلای جور واجور تقلبی اون می تونه سلامت مصرف کننده رو به خطر
بندازه.

این روزا در بازار ادویه، شکلای جور واجور تقلبی هم اونقدر یافت می شن، پس
باخبر شدن از وجود این مواد می تونه به درد بخور باشه.

اودیه ها به عنوان طعم دهنده های غذا، هم اونقدر مشمول برداشتا و باورای غلط تعدادی از خریداران هستن. به گفته آگاهان بازار، هر ماده عطری با اصل گیاهی ادویه حساب می شه.

پس پوست درخت(دارچین)، میوه(فلفل)، برگ(نعنا و ریحان)، ریشه (زنجبیل)، گل(زعفران و گلپر) یا دانه(جوزهندی ، خردل) به صورت خرد و پودر شده می تونه مشمول عنوان ادویه و چاشنی حساب شه، اما اینجاش خیلی مهمه که دارا بودن عطر و شکل مواد یاد شده، نمی تونه شامل اصالت و سلامت اونا باشه.

سماق تقلبی:

واسه نمونه همونجوریکه یاد شد الان سماقای تقلبی در بازار یافت می شن که از نظر شکل و ظاهر فرقی با نمونه های اصل ندارن. متقلبا، تفالهای غوره و زرشک رو با گل اخدی و آب شاه توت مخلوط کرده و به عنوان سماق به دست مشتری میدن.

پودر فلفل تقلبی:

واسه تقلب در جفت و جور فلفل هم از موادی مانند پودر پوست گردو و فندق، آرد نخودچی، پودر هسته خرما، تفاله زیتون و مواد مشابه به عنوان پایه استفاده کرده و واسه ایجاد تندی و رنگ و مزه، اونو با پودر فلفل فرنگی یا خردل مشکی مخلوط می کنن.

پودر خردل تقلبی:

پودر خردل اصل هم از نرم کردن دانه خردل مشکی یا سفید یا مخلوطی از هر دو به دست میاد. بعضی وقتا اونو با آب غوره یا سرکه مخلوط کرده و خردل خمیری به دست می یارن. با اینحال خردل تقلبی از نشاسته آرد غلات به دست میاد. واسه ایجاد رنگ مورد نظر مقداری پودر زرد چوبه به اون اضافه می شه.

پس خرید اجناس بسته بندی شده و دارای نشون استاندارد پیشنهاد می شه.

منبع:تبیان
ویرایش و خلاصه کردن:

پاسخی بگذارید

بستن منو