ادویه ای برای بهبود حافظه! | تغذیه سالم

زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانیه.

تحقیقات انجام شده در تایوان نشون میده که مصرف روزانه یه گرم زردچوبه موجب بهبود حافظه در افراد گرفتار به قندخون بالا می شه. زردچوبه یکی از پرکاربردترین ادویه هاست و رنگ زرد اون مربوط به رنگدونه ای به نام کارکامینه که خواص زیادی داراس. تحقیقات قبلی نشون دادن که کارکامین خطر دچار شدن به زوال عقل رو کم می کنه.

واسه انجام این تحقیق ۴۸ فرد با قندخون بالا اما غیر دیابتی انتخاب شده و به ۴ گروه تقسیم شدن. به گروه اول روزانه یه کپسول شامل ۱ گرم زردچوبه، به گروه دوم کپسول شامل ۲ گرم دارچین، گروه سوم هر دو کپسول و به گروه چهارم دارونما داده شد. بعد محققان حافظه کاری این شرکت کننده ها رو قبل و ۶ ساعت بعد از غذا مورد بررسی قرار دادن. حافظه کاری توانمندی ذهنی افراده که به تفکر، حل موضوع و برنامه ریزی مربوط می شه. یافته ها نشون داد حافظه کاری آدمایی که زردچوبه مصرف کردن زیاد شده اما با مصرف دارچین تغییری مشاهده نشد.

هم اینکه محققان معنقدند کارکامین موجود در زردچوبه به دلیل خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی به پیشگیری از افسردگی، سرطان و التهاب مفاصل کمک می کنه.

منبع : seemorgh.com

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت

  • مطالب در رابطه

پاسخی بگذارید

بستن منو