ادویه ای که از مسمومیت غذایی پیشگیری می کند | ادویجات

محققان فکر می کنن با افزایش مصرف افزودنیای شیمیایی نیاز به به کار گیری افزودنیای طبیعی بیشتر می شه.
پزشکان دانشگاه واشنگتن به این نتیجه رسیدن مصرف دارچین می تونه در پیشگیری از مریضیای به وجود اومده به وسیله باکتریای مریض کننده کمک کننده باشه.
به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریا در آمریکا هر سال از هر ۶ آمریکایی یه نفر به مسمومیت غذایی گرفتار می شه که از این ۴۸ میلیون مورد، ۱۲۸ هزار نفر روونه بیمارستان شده و تعداد ۳۰۰۰ تن جون خود رو از دست میدن.

محققان فکر می کنن به کار گیری روغن دارچین در صنایع غذایی می تونه مثل یه آنتی باکتریال طبیعی کاربرد داشته باشه. لینا شنگ یکی از محققان این مطالعه گفت: در بررسی انجام شده مشاهده کردیم یه گونه از باکتری E.Coli یه جور سم به نام شیگا رو تولید می کنه که به کار گیری روغن دارچین توانایی نابود کردن اونو داره.

به گفته لینا شنگ ، مقدار ناچیزی از این روغن هم به درد بخور هستش طوریکه ۱۰ قطره از اون تو یه لیتر آب می تونه همه باکتریای در رابطه رو طی ۲۴ ساعت نابود کنه. محققان فکر می کنن با افزایش مصرف افزودنیای شیمیایی نیاز به به کار گیری افزودنیای طبیعی بیشتر می شه و لازمه ترکیبای طبیعی واسه کنترل باکتریای مسمومیت زا استفاده بشه.

منبع : ایسنا

جمع آوری سلامت اکاایران

پاسخی بگذارید

بستن منو