ادویه مفید برای فصول سرد سال | طب ایرانی

ادویه به درد بخور واسه فصول سرد سال

ادویه به درد بخور واسه فصول سرد سال

طب سنتی و مکمل

ارسال دیدگاه
۳۰۳ بازدید

هر کدوم از شکلای جور واجور ادویه، خواص و طعم منحصر به فردی داره. ادویه در مقایسه با میوه و سبزی، آنتی اکسیدان بیشتری داره که با بیماریای جور واجور مقابله می کنه. از اون جا که هر ادویه، خاصیت خاص ای داره، بهتره قبل از مصرف از خواص اون باخبر شید.

به نقل از سایت «Prevention» ادویه در پیشگیری و درمان بیشتر از ۱۵۰ مریضی موثره. ادویه پر از آنتی اکسیدانه و خاصیت ضدالتهابی داره و باعث کاهش وزن می شه.

در فصل سرما، سوخت و ساز بدن به طور زیادی کنه می شه، اندازه نیاز به خواب زیاد میشه و اندازه انرژی هم افت می کنه. در این فصل بدن به گرما نیاز داره اما چه ادویه ای این گرما رو در بدن بوجود میاره: (البته اندازه مصرف ادویه طبق مزاج فرد متغیره.)

 

هل: خاصیت خلط آور داره که بدن رو گرم نگه می داره. مشکلات آسم، سرماخوردگی و سرفه، برونشیت، گرفتگی سینه، گلودرد و عفونت رو درمان می کنه.

 

دارچین: علاوه بر ایجاد گرما در بدن و بهبود سیستم ایمنی ، خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی داره که با آنفلوآنزا مقابله می کنه.

 

جوزهندی: دارای خواص زیادیه که مخصوصا در فصل سرما واسه بدن خوبه. این ادویه درد رو درمون می بخشه و التهاب رو کم می کنه.

 

زنجبیل: مصرف روزانه این ادویه در فصل سرما پیشنهاد می شه. درمان طبیعی سرماخوردگی و آنفلوآنزاست. التهاب و درد رو هم کم می کنه.

 

سیر: این گیاه با عفونتای زیادی مانند آنفلوآنزا، عفونت گوش و گلو مقابله می کنه. اندازه خلط رو کم می کنه. گردش خون رو بهتر می کنه، برونشیت و سرفه رو درمان می کنه.

 

میخک: این ادویه، غنی از ماده مغذی شامل ویتامین C و A، آهن، منگنز ، پتاسیم، کلسیم، فیبر و پروتئینه. خاصیت ضدعفونی، ضداسپاسمی و ضدالتهابی داره و مسکن هم حساب می شه.

 

زیره مشکی: منبع غنی آهنه. واسه سیستم گوارشی بدن خیلی خوبه. خاصیت ضدعفونی داره و در درمان سرماخوردگی و رفع علایم اون از جمله سرفه موثره و خلط رو خشک می کنه.

 

رازیانه: گیاهی به درد بخور واسه فصل سرماست. ضدالتهاب و ضدآنتی اکسیدانه. کم کننده کلستروله و بدن رو گرم نگه می داره.

 

زردچوبه : خاصیت ضدعفونی کننده داره و از بدن در برابر هر نوع عفونتی مراقبت می کنه. گردش خون رو بهتر می کنه.

 

دانه کنجد: خاصیت گرم داره و در فصل سرما، بدن رو گرم نگه می داره. دی ان ای بدن رو می سازه، قدرت سیستم ایمنی بدن رو زیاد می کنه تا بتونه با بیماریای فصل سرما مقابله کنه.

 

فلفل: علاوه بر گرم نگه داشتن بدن در سرما، از دیواره معده در برابر عفونتا مراقبت و مشکلات روده و معده رو درمان می کنه.

 

نعناع: غنی از خاصیت ضدعفونی کننده و ضدالتهابه و به طور موثر گلودرد و عفونتای دیگه رو درمان می کنه.

 

بابونه: منبع عالی واسه آروم کردن عصب، معده و سیستم گوارشیه. برطرف کننده گلودرد، سرماخوردگی، علایم آنفلوآنزا و… است.

 

ریحان: این گیاه غنی از ویتامین A و التهابیه.

 

 

به نقل از خراسان نیوز

.

منبع :

پاسخی بگذارید

بستن منو