ادویه های مفید برای پیشگیری از سرطان | طب ایرانی

ادویه های به درد بخور واسه پیشگیری از سرطان

ادویه های به درد بخور واسه پیشگیری از سرطان

طب سنتی و مکمل

۱ دیدگاه
۲,۰۱۱ بازدید

 

بقیه مطالب – ایسنا نوشت:

کارشناسان هندی تاکید دارن که بیشتر اودیه ها به دلیل دارا بودن فایده های درمانی به درد بخور و موثر باید به رژیم غذایی روزانه، اضافه شدن.

ترکیبات شفابخش موجود در اودیه ها و چاشنیا از بدن در برابر سموم، باکتریا و ویروسا، حفاظت می کنن.

طبق گزارش تاپ هلت ریسورس، دکتر بی . نیرانجان نائیک، مشاور ارشد انکوژی و جراح و متخصص ارشد تغذیه بالینی تو یه مقاله جدید فهرست ادویه هایی رو که بیشترین خاصیت ضدسرطانی رو دارن ارائه کرده و عقیده داره اضافه کردن این چاشنیا به رژیم غذایی روزانه لازمه. این اودیه ها عبارتند از:

زردچوبه که به دلیل دارا بودن ماده به درد بخور کورکومین از رشد سلولای سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری می کنه.

رازیانه که پر از فیتو ریزمغذیا و آنتی اکسیدانای قویه و از فعالیت سلولای سرطانی جلوگیری می کنه.

– زعفران هم منبع اصلی یه اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم به «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضد سرطانی موجود در این چاشنی خوراکیه. این اسید نه فقط از رشد سرطان در بدن جلوگیری می کنه بلکه اندازه تومور سرطانی رو خیلی کم می کنه.

– زیره به عنوان ادویه ای واسه کمک به دستگاه گوارش شناخته شده. اما از طرف دیگه دانه های زیره علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی بالا شامل ماده ای موسوم به «تیمو کوئینون» هستن که این ماده هم به نوبه خود افزایش سلولایی رو در سرطان پروستات نقش دارن، کنترل می کنه.

دارچین هم از ادویه های بسیار به درد بخور و پرخاصیته طوری که پزشکان فکر می کنن مصرف نصف قاشق چای خوری دارچین در روز سرطان رو کلا از شما دور می کنه. دارچین یه نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیمه و در عین حال رشد تومورهای سرطانی رو کم می کنه.

– مرزنجوش هم از ادویه های به درد بخور واسه مقابله با سرطان پروستاته و خواص ضد میکروبی فوق العاده ای داره. یه ماده فیتو شیمیایی موجود در این ادویه با عنوان «کیورستین» رشد سلولای ناقص و مریض رو در بدن محدود کرده و مانند داروی ضد سرطان عمل می کنه.

فلفل قرمز هم یه ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضد سرطانیه اما البته از مصرف کشکی و هردم بیل اون باید دوری کرد. تحقیقات نشون داده ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلولای سرطانی رو تخریب می کنه و اندازه تومورهای سرطان خون رو خیلی کم می کنه.

زنجبیل هم فایده های درمانی فوق العاده ای داره از جمله اینکه کلسترول خون رو پایین می آورد، متابولیسم بدن رو بهتر کنه و به نابودی سلولای سرطانی کمک می کنه.

علاوه بر موارد فوق بقیه چاشنیا و اودیه ها مثل میخک، سیر، خردل، برگای نعنا، سرکه و آووکادو هم به نوبه خود خواص ضد سرطانی زیادی دارن.

کارشناسان هندی تاکید دارن که بیشتر اودیه ها به دلیل دارا بودن فایده های درمانی به درد بخور و موثر باید به رژیم غذایی روزانه، اضافه شدن.ترکیبات شفابخش موجود در اودیه ها و چاشنیا از بدن در برابر سموم، باکتریا و ویروسا، حفاظت می کنن.

طبق گزارش تاپ هلت ریسورس، دکتر بی . نیرانجان نائیک، مشاور ارشد انکوژی و جراح و متخصص ارشد تغذیه بالینی تو یه مقاله جدید فهرست ادویه هایی رو که بیشترین خاصیت ضدسرطانی رو دارن ارائه کرده و عقیده داره اضافه کردن این چاشنیا به رژیم غذایی روزانه لازمه.

این اودیه ها عبارتند از:

– زردچوبه که به دلیل دارا بودن ماده به درد بخور کورکومین از رشد سلولای سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری می کنه.

– رازیانه که پر از فیتو ریزمغذیا و آنتی اکسیدانای قویه و از فعالیت سلولای سرطانی جلوگیری می کنه.

– زعفران هم منبع اصلی یه اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم به «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضد سرطانی موجود در این چاشنی خوراکیه. این اسید نه فقط از رشد سرطان در بدن جلوگیری می کنه بلکه اندازه تومور سرطانی رو خیلی کم می کنه.

– زیره به عنوان ادویه ای واسه کمک به دستگاه گوارش شناخته شده. اما از طرف دیگه دانه های زیره علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی بالا شامل ماده ای موسوم به «تیمو کوئینون» هستن که این ماده هم به نوبه خود افزایش سلولایی رو در سرطان پروستات نقش دارن، کنترل می کنه.

– دارچین هم از ادویه های بسیار به درد بخور و پرخاصیته طوری که پزشکان فکر می کنن مصرف نصف قاشق چای خوری دارچین در روز سرطان رو کلا از شما دور می کنه. دارچین یه نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیمه و در عین حال رشد تومورهای سرطانی رو کم می کنه.

– مرزنجوش هم از ادویه های به درد بخور واسه مقابله با سرطان پروستاته و خواص ضد میکروبی فوق العاده ای داره. یه ماده فیتو شیمیایی موجود در این ادویه با عنوان «کیورستین» رشد سلولای ناقص و مریض رو در بدن محدود کرده و مانند داروی ضد سرطان عمل می کنه.

– فلفل قرمز هم یه ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضد سرطانیه اما البته از مصرف کشکی و هردم بیل اون باید دوری کرد. تحقیقات نشون داده ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلولای سرطانی رو تخریب می کنه و اندازه تومورهای سرطان خون رو خیلی کم می کنه.

– زنجبیل هم فایده های درمانی فوق العاده ای داره از جمله اینکه کلسترول خون رو پایین می آورد، متابولیسم بدن رو بهتر کنه و به نابودی سلولای سرطانی کمک می کنه.علاوه بر موارد فوق بقیه چاشنیا و اودیه ها مثل میخک، سیر، خردل، برگای نعنا، سرکه و آووکادو هم به نوبه خود خواص ضد سرطانی زیادی دارن.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

بستن منو